Οι καρποί της καρδιάς σαςΟι καρποί της ζωής σαςΟι καρποί που σας αρέσουνΟι καρποί που αξίζουν

..από το 1972

Η επιχείρηση

Ξηροί καρποί ‘Το Άριστον’
από το 1972

delimiter image

Η εταιρεία «Άριστον» είναι οικογενειακή μικρομεσαία επιχείρηση με 40 χρόνια πορείας στην αγορά, αντικείμενο της οποίας είναι η εμπορία και επεξεργασία ξηρών καρπών και αποξηραμένων φρούτων. Η επιχείρηση εδρεύει στη Νέα Όλυνθο Χαλκιδικής, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1300 τ.μ, διατηρώντας ένα υποκατάστημα στα Νέα Μουδανιά με πωλήσεις χονδρικής- λιανικής.

Διάθεση προϊόντων

Υγιεινή και ασφάλεια
τροφίμων

delimiter image

Η εταιρεία διαθέτει δίκτυο διανομών καλύπτοντας όλη τη Βόρειο Ελλάδα και είναι πιστοποιημένη με ISO 22000:2018 τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες για τη υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων.
Κατεβάστε το αρχείο

Τα χρόνια που διαμορφώσαμε

Η ιστορία μας τότε
και τώρα

delimiter image

Το “Άριστον”, που ξεκίνησε το 1972 από μία οικογένεια με βαθιά ρίζα στην παράδοση, συνεχίζει να αντιπροσωπεύει την ακεραιότητα και την ποιότητα στον κλάδο. Με δεκαετίες εμπειρίας, η επιχείρηση δεσμεύεται να παρέχει τους καλύτερους ξηρούς καρπούς, συνδυάζοντας την παράδοση με τις σύγχρονες πρακτικές παραγωγής.

Το όραμα μας

Η αρχή

delimiter image

Το 1972, ο οραματιστής και πρωτοπόρος επιχειρηματίας Αριστοτελίδης Παντελής (1921-1998) πρόσφυγας από την Καλόλημνο ίδρυσε την εταιρεία «ΆΡΙΣΤΟΝ» αντικείμενο της οποίας είναι η εμπορία και επεξεργασία ξηρών καρπών. Η αρχική μονάδα επεξεργασίας βρισκόταν στο κέντρο των Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής, πριν μεταφερθεί το 1994 σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στη Νέα Όλυνθο, ένα μικρό χωριό με μεγάλη ιστορία.

Το όραμά μας

Ενίσχυση της τοπικής
οικονομίας

delimiter image

Φιλοδοξία του ήταν να συνδέσει την «Άριστον» με ξηρούς καρπούς εξαιρετικής ποιότητας. Κύριο προϊόν της εταιρείας από τη σύστασή της μέχρι και σήμερα είναι το κελυφωτό φιστίκι, το οποίο καλλιεργείται αποκλειστικά στο νομό Χαλκιδικής και αποτελεί παραγωγή δική μας όσο και ντόπιων καλλιεργητών.

Διάκριση

Στα πρώτα μας
βήματα

delimiter image

Το 1974 διεξάγεται πανελλήνιος διαγωνισμός κελυφωτού φιστικιού στη Αθήνα και η «ΆΡΙΣΤΟΝ» θα λάβει την τρίτη θέση, μια πολύ τιμητική διάκριση για τα πρώτα βήματα της εταιρείας.

Το όραμά μας

..και συνεχίζουμε

delimiter image

Από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 η εταιρεία πέρασε στα χέρια των Αριστοτελίδη Νικολάου και Σακελλαρίου Στράτου, οι οποίοι κατάφεραν να τη διατηρήσουν σε ανοδική πορεία. Σήμερα, αναλαμβάνοντας πλέον η τρίτη γενιά και έχοντας ως κληρονομιά τρείς βασικές αρχές:  ΣΥΝΕΠΕΙΑ-ΠΟΙΟΤΗΤΑ-ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ θα συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε ό,τι καλύτερο. 

delimiter image

Είπαν για ‘μας

delimiter image